Ik ben vele jaren als advocaat opgetreden en wil mijn cliënten ook nog vele jaren helpen.

Helmond is mijn stad. Ik ben daaraan maatschappelijk verbonden. Ik was 12 jaar voorzitter van voorheen de Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk als mede voorzitter van Helmond Sport en was tot voor kort nog lid van de Raad van Toezicht van de KNVB en bestuurslid van de CED, Jupiler League. De sporter en zijn recht interesseren mij in hoge mate.

Door mijn ervaring heb ik een brede kijk op de mens en zijn rechten. Ieder geschil kent ook een wederpartij, voor wie je oog moet hebben. Pas dan kun je ook je cliënt goed van dienst zijn.

Het is belangrijk kansen van cliënten in procedures goed in te schatten. De taak van de juridisch adviseur moet oplossingsgericht zijn en cliënten dienen niet onnodig op kosten te worden gejaagd.

Door mijn ervaring heb ik een brede juridische kennis, zodat ik iedereen van dienst kan zijn.

Knopper Juridisch Advies verricht al haar werkzaamheden volgens haar Algemene Voorwaarden. Onze tarieven in betalende zaken zijn in de markt zonder meer concurrerend te noemen. Verder werken wij in voorkomende gevallen op basis van door de overheid verleende gesubsidieerde rechtshulp (de zgn toevoeging). Vraag onze advocaten vrijblijvend naar de specifieke mogelijkheden in uw situatie.